Træning i Gribskov

Jeg var på 11 kilometer dagtur i Gribskov, med min kammerat, i silende regn. Jeg traf den ukloge beslutning at iføre mig gaiters, i stedet for regnbukser. Jeg satsede på at regnvejret ville stilne af undervejs, hvilket det ikke gjorde. Jeg gennemførte derfor med drivvåde bukser, fra linning til under knæene. Det var heldigvis ikke koldt, men alligevel en dårlig beslutning. Jeg svedte desuden for meget under min regnjakke, hvilket medførte at jeg var våd på overkroppen, men med uldtrøje som gjorde at jeg ikke frøs noget videre. Der var dog for meget der skulle tørres efter turen, hvilket havde været besværligt i et telt. Ellers en skøn tur i skoven.


Udgivet

i

af

Tags:

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *